Lakiasiat

Lakiasiat

LAKIMIES HEIKKI MALISEN TAPA TOIMIA

LAKIMIES HEIKKI MALISEN TAPA TOIMIA

Olen kokenut ja osaava lakimies, joka voi auttaa sinua juridisissa kysymyksissä.Toimiin joustavasti ja kustannustehokkaasti ilman ison toimiston laskuun monesti sisältyvää merkittävää kiinteiden kustannusten lisää. Toimistoni sijaitsee Espoossa. Toimialueeni kattaa tarvittaessa koko maan. 

 

Veloitus ainoastaan sovituista töistä ja sovitun kustannusarvion mukaisesti

Olen lakimies, joka selvittää asiakkaalleen mistä asiassa on juridisesti kysymys. Selvitän myös mahdolliset vaihtoehtoiset tavat päästä haluttuun lopputulokseen kuluriskeineen. Sovin tehtävistä toimenpiteistä ja aikataulusta sekä toimin sen mukaisesti. Selvitän toimeksiannon kustannusarvion ennen työhön ryhtymistä. Veloitan ainoastaan sovitusta ja tehdystä työstä. Yhteydenotto ja alkuneuvottelu ennen toimeksiantoa ei aiheuta kustannuksia. Alkuneuvottelun yhteydessä selvitän asiakkaani mahdollisuuden hyödyntää oikeusturvavakuutustaan tai mahdollisen muun saatavilla olevan tuen.

 

Kaikki palvelut ”yhdeltä luukulta” ja vankalla ammattitaidolla

Kiinteän yhteistyöverkostoni myötä voin tarjota asiakkaalleni lainopillista asiantuntemusta kattavasti myös siltä osin, kuin mahdollinen erityiskysymys sitä edellyttää. Saatte kaiken tarvitsemanne osaamisen yhdestä paikasta. Olen siis lakimies, jolta saatte halutessanne kokonaisratkaisun.

Lakimies-osaamiseni perustuu yli kahdenkymmenen vuoden työkokemukseen ja oppimiseen lainopillisia toimeksiantoja hoitaessani sekä sitä edeltävään toimintaani mm. työnantajaliiton lainopillisena asiamiehenä sekä Kilpailuasiamiehen toimistossa.Lisätietoja aiheesta löydät klikkaamalla sivua toimiston tausta

 

 

 

 

© HEIKKI MALINEN | DESIGN BY TWELVE